Start vandaag nog met het creëren van een gezond eetpatroon

& Voel je energiek en fit.

Gezond en energiek door vegan eten

Uit onderzoek komt steeds meer naar voren dat een plantaardig dieet veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Want naast het voorkomen van verschillende chronische welvaartsziekten...


  • Kan het de klachten daarvan ook verminderen
  • Helpt het een gezond gewicht bereiken én te behouden
  • Lijkt een vegan dieet sportprestaties te verbeteren
  • Herstel na inspanning te bevorderen
  • Draagt het bij aan een gezonde darmflora
  • En heb je overall meer energie....


Dus waar wacht je nog op?

Hulp bij een plantaardig eetpatroon

Bij de overstap naar een plantaardiger dieet is het - net als bij het dieet van alleseters - belangrijk een gezond eetpatroon te ontwikkelen en er daarbij op te letten dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt.


Twijfel jij of je wel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt? Ik kan je helpen!

plantaardig voedingsadvies en coaching

Mini-adviestraject

Wil je graag persoonlijk advies? En heb jij behoefte aan iemand met wie je kunt sparren en die jou helpt jouw eetpatroon duurzaam te veranderen? Ik help je graag!
vegan voedingsschema

Voedingsschema

Ben je op zoek naar het gemak van een vegan eetschema om jouw doelen te halen? Dan stel ik graag een persoonlijk voedingsschema voor je op.

vegan dagmenu ebook

SOON: The vegan guide

Benieuwd naar de voordelen van een plantaardig dieet? In dit e-book neem ik je mee op ontdekkingsreis. Inclusief recepten & dagschema's

Wat anderen over mij zeggen

Laura helpt met het creëren van een levensstijl die bij je past, rekening houdend met wat je wel en niet lekker vindt en begeleidt je in het proces naar je nieuwe levensstijl toe.
Mae
Laura vertelde me over de 80/20 regel. Op die manier kan ik de balans houden en zonder schuldgevoel een stukje taart eten. Met humor, openheid en begrip heeft zij mij hier gebracht!
Berthilde
Laura geeft mensen het gevoel dat ze ertoe doen en dat fouten maken mag. Ze weet veel en weet op een begrijpelijke manier theorie en praktijk te combineren én dat menselijk over te brengen.
Tijs

Vraag direct een gratis intake aan om kennis te maken!