Start vandaag nog met het creëren van een gezond eetpatroon

Uit onderzoek komt steeds meer naar voren dat een plantaardig dieet veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. Want naast het voorkomen van verschillende chronische welvaartsziekten...


  • Kan het de klachten daarvan ook verminderen
  • Helpt het een gezond gewicht bereiken én te behouden
  • Lijkt een vegan dieet sportprestaties te verbeteren
  • Herstel na inspanning te bevorderen
  • Draagt het bij aan een gezonde darmflora
  • En heb je overall meer energie....


Dus waar wacht je nog op?

Hulp bij een plantaardig eetpatroon

Bij de overstap naar een plantaardiger dieet is het - net als bij het dieet van alleseters - belangrijk een gezond eetpatroon te ontwikkelen en er daarbij op te letten dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt.


Twijfel jij of je wel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt? Ik kan je helpen!

Hier kan ik je bij helpen

plantaardig voedingsadvies en coaching

Voedingsadvies op maat

Wil je persoonlijk advies? En heb jij behoefte aan een buddy met wie je kunt sparren? Iemand die je helpt jouw eetpatroon duurzaam te veranderen? Ik help je graag.
vegan voedingsschema

Ben je op zoek naar het gemak van een vegan eetschema om jouw doelen te halen? Dan stel ik graag een persoonlijk plantaardig voedingsschema voor je op.

vegan dagmenu ebook

Benieuwd naar de voordelen van een plantaardig dieet maar niet per se behoefte aan persoonlijk advies? Dan is dit iets voor jou! Inclusief recepten & dagschema's

Laura helpt met het creëren van een levensstijl die bij je past, rekening houdend met wat je wel en niet lekker vindt en begeleidt je in het proces naar je nieuwe levensstijl toe.
Mae
Laura vertelde me over de 80/20 regel. Op die manier kan ik de balans houden en zonder schuldgevoel een stukje taart eten. Met humor, openheid en begrip heeft zij mij hier gebracht!
Berthilde
Laura geeft mensen het gevoel dat ze ertoe doen en dat fouten maken mag. Ze weet veel en weet op een begrijpelijke manier theorie en praktijk te combineren én dat menselijk over te brengen.
Tijs