Lijst met veganistisch eten

Op deze pagina vind je verschillende veganistische voedingsmiddelen die jij met een plantaardig dieet kunt eten. Omdat van sommige producten soms onduidelijk is wat het is, hoe je het moet bereiden en waarmee je het vervolgens kunt eten, vind je hier een lijst om je op weg te helpen.

De vraag heerst nogal eens wat je dan allemaal eet als je veganistisch eet. Gelukkig is dit genoeg! Op deze pagina vind je dan ook allerlei plantaardige voedingsmiddelen die je als vegan kunt eten.

Onder andere vind je producten die je altijd in je keukenkast moet hebben staan, maar ook andere onbekende producten die lekker zijn om eens te proberen.

Denk jij er over om vegan te worden?

Beginnen met veganistisch eten kan even stoeien zijn. Het is even flink uitzoeken wat jij wel en niet kunt (of liever: wilt) eten. Voor elke beginnend vegan is deze lijst daarom éxtra handig! Loop de lijst met producten maar eens door, ken jij alles al? Dit plantaardige voedsel kun je gebruiken in verschillende veganistische recepten, waarmee je ervoor zorgt dat jouw plantaardige leefstijl echt een feestje wordt! 

Hoop je hier te vinden wat je als veganist op brood eet?

Dan wil ik je graag verwijzen naar de lijst met broodbeleg die ik heb gemaakt. Je kunt de lijst met veganistisch broodbeleg hier vinden.