Typisch Laura - Be that wild sunflower

Hi, ik ben Laura! 

Plantaardig voedingsdeskundige & leefstijlcoach en ik help vrouwen met racing thoughts bij het creëren van een fitte, gezonde en plantaardige leefstijl.

Ik ben een superenthousiaste en gepassioneerde wereldverbeteraar met een behoorlijke uit-de-hand-gelopen pindakaasverslaving en liefde voor avontuur, sport en koken.

Duurzaam & gezond leven

Ik heb een grote passie voor alles wat te maken heeft met duurzame ontwikkeling én gezond leven en heb dan ook een enorme drive om bij te dragen aan een duurzamere en gezondere wereld voor alles en iedereen.

Gezonde & volwaardige plantaardige voeding draagt bij aan een fit lijf, een sterke weerstand, een goede huid, een gezonde darmflora, optimale hersenfunctie en kan klachten bij oa ADHD verminderen.
gezonde voeding advies vegan leefstijl

Mensen helpen, enthousiasmeren en inspireren: 

dat is echt mijn tweede natuur.

Ik was onsportief en ongezond

Ik rookte en in de weekenden hing ik in de kroeg. Ik studeerde en werkte me suf en was altijd op zoek naar een leefstijl die écht bij mij paste. Ondertussen was ik hard op weg naar een carrière die ik eigenlijk helemaal niet ambieerde. Ik dacht echt dat het mij nóóit zou lukken om iets te veranderen..

In 2016 gooide ik het roer om

En koos ik voor een gezonde leefstijl. Ik begon met sporten en leerde wat gezonde volwaardige voeding inhoudt. Sindsdien ervaar ik zelf hoe fijn het is om gezond & plantaardig te eten, veel aan beweging te doen en bewuste keuzes te maken. Ik weet welk verschil een gezonde leefstijl kan maken - zowel fysiek als mentaal - en dat gun ik jou ook!

mindset coaching
Plantaardige lifestyle coach

Nu ben ik fit & gezond

  • En heb ik een leefstijl die bij mij past.
  • Met mijn plantaardige dieet doe ik iets goeds voor de wereld én eet ik op een manier die goed voor is voor mij.
  • Ik heb nieuwe gewoontes aangeleerd.
  • Ik heb mijn eigen manier ontwikkeld en stel niet meer uit maar doe gewoon!
  • Ik heb losgelaten wat (ik dénk dat) er van mij wordt verwacht en bewandel mijn eigen pad.

Ik heb ontdekt hoe je als vrouw met een ‘wild mind’ een fitte, gezonde en bewuste leefstijl kunt creëren die goed voor je is, die bij je past én die vol te houden is.

Hoe zou jij je voelen als je eindelijk bereikt wat je wilt? 

Als je een manier vindt die voor jou werkt. Een voedingspatroon ontwikkelt dat bij jou past. En een die jou dient in plaats van dat die jou tegenwerkt. Klinkt fijn toch?

Als plantaardig voedingscoach

Kan ik jou  de hulp geven die ik jaren geleden ook nodig had. Dit doe ik door jou te helpen een gezond en plantaardiger voedingspatroon te ontwikkelen en door samen met jou te kijken naar wat voor jou werkt.

Ik kijk naar je uit! 

plantaardig voedingsadvies

Houd dit in gedachten

Hoofd

Zonder bewustwording vindt er geen duurzame verandering plaats. Daarom is het belangrijk te werken aan een gezonde mindset. Leer naar jezelf te luisteren, leer gedachten herkennen, hoe je hiermee om kunt gaan en creëer nieuwe patronen. Voorkom stress en wees lief voor jezelf.

Leefstijl

Jouw leefstijl en de dagelijkse keuzes die je maakt zijn van grote invloed op hoe jij je voelt. Kijk kritisch naar jouw huidige leefstijl en maak helder waar je naartoe wilt. Als jouw doelen eenmaal duidelijk zijn, is het tijd om de stappen vast te stellen die nodig zijn en ervoor te gaan!

Lijf

Gezonde voeding, voldoende beweging en genoeg rust zorgen ervoor dat jij je fitter, energieker en gezonder voelt. Creëer nieuwe gezonde gewoontes, zoek een vorm van beweging die jij leuk vindt en plan daarnaast ook genoeg rustmomenten in om bij te tanken. 

Duurzaamheid

Bewuste keuzes maken en daarbij rekening houden met de wereld om je heen is echt een must. De manier waarop wij ons voedsel produceren en consumeren heeft een enorme impact op de aarde én onze eigens gezondheid. Kies daarom voor plantaardige voeding. Beter 
voor jou en voor de wereld om je heen.

sport en voedingscoach

Ik heb 5+ jaren ervaring op gebied van gezonde voeding en sport en dat wil ik graag met jou delen!

plantaardig voedingsadvies

Gecertificeerd (Plantaardig) Voedingsdeskundige - Voedingscoach

Ik heb al 50+ anderen geholpen bij het creëren van een gezonde en fijne leefstijl!

Download nu mijn gratis daily tracker!

En start vandaag nog met het zetten van de kleine stapjes die nodig zijn om een gezonde leefstijl te creëren. Met behulp van deze daily tracker

  • Word je je bewust van jouw eetgedrag.
  • Kun je bijhouden hoeveel je drinkt en beweegt.
  • Maak je inzichtelijk hoe jij je voelt.
  • Plus: Door dagelijks de grattitude journal in te vullen, zul je meer positiviteit ervaren!


Niet twijfelen, gewoon doen! :)

Daily tracker voor sport, voeding en mindset
Ik ga akkoord met het ontvangen van berichten!
arrow_drop_up arrow_drop_down