Typisch Laura - Be that wild sunflower

Hi, ik ben Laura! 

Plantaardig voedingsdeskundige & leefstijlcoach en ik help vrouwen met racing thoughts bij het creëren van een fitte, gezonde en plantaardige leefstijl.

Ik ben een superenthousiaste en gepassioneerde wereldverbeteraar met een behoorlijke uit-de-hand-gelopen pindakaasverslaving en liefde voor avontuur, sport en koken.

Duurzaam & gezond leven

Ik heb een grote passie voor alles wat te maken heeft met duurzame ontwikkeling én gezond leven en heb dan ook een enorme drive om bij te dragen aan een duurzamere en gezondere wereld voor alles en iedereen.

Gezonde & volwaardige plantaardige voeding is belangrijk voor een fit lijf, gezonde hersenen en kan klachten bij oa ADHD verminderen.
gezonde voeding advies vegan leefstijl

Mensen helpen, enthousiasmeren en inspireren: 

dat is echt mijn tweede natuur.

Ik was onsportief en ongezond

Ik rookte en in de weekenden hing ik in de kroeg. Ik studeerde en werkte me suf en was altijd op zoek naar een leefstijl die écht bij mij paste. Ondertussen was ik hard op weg naar een carrière die ik eigenlijk helemaal niet ambieerde. Ik dacht echt dat het mij nóóit zou lukken om iets te veranderen..

In 2016 gooide ik het roer om

En koos ik voor een gezonde leefstijl. Ik begon met sporten en leerde wat gezonde volwaardige voeding inhoudt. Sindsdien ervaar ik zelf hoe fijn het is om gezond & plantaardig te eten, veel aan beweging te doen en bewuste keuzes te maken. Ik weet welk verschil een gezonde leefstijl kan maken - zowel fysiek als mentaal - en dat gun ik jou ook!

mindset coaching
Plantaardige lifestyle coach

Nu ben ik fit & gezond

  • En heb ik een leefstijl die bij mij past.
  • Met mijn plantaardige dieet doe ik iets goeds voor de wereld én eet ik op een manier die goed voor míj is.
  • Ik heb nieuwe gewoontes aangeleerd.
  • Ik heb mijn eigen manier ontwikkeld en stel niet meer uit maar doe gewoon!
  • Ik heb losgelaten wat (ik dénk dat) er van mij wordt verwacht en leef mijn eigen leven.

Ik heb ontdekt hoe je als vrouw met een ‘wild mind’ een fitte, gezonde en fijne leefstijl kunt creëren die goed voor je is, die bij je past én die vol te houden is.

Hoe zou jij je voelen als je de leefstijl hebt die je graag wilt? 

Als je een manier vindt die voor jou werkt. Een leefstijl die bij jou past en die jou dient in plaats van dat die jou tegenwerkt. Klinkt fijn toch?

Als voedings- en leefstijlcoach

Kan ik jou - met een druk hoofd - de hulp geven die ik jaren geleden ook nodig had. Dit doe ik door jou te helpen een gezond & plantaardiger voedingspatroon te ontwikkelen en door samen met jou te zoeken naar een leefstijl die bij je past!

Ik kijk naar je uit! 

sport en voedingscoach

Ik heb 5+ jaren ervaring op gebied van gezonde voeding en sport en dat wil ik graag met jou delen!

plantaardig voedingsadvies

Gecertificeerd (Plantaardig) Voedingsdeskundige - Voedingscoach

Ik heb al 50+ anderen geholpen bij het creëren van een gezonde en fijne leefstijl!

arrow_drop_up arrow_drop_down