vegan voedingsadvies en coaching amsterdam

Zoek jij voedingsadvies bij jouw sportieve leefstijl?

Als plantaardig voedingscoach help ik jou graag bij het ontwikkelen van een gezond en plantaardig voedingspatroon dat jouw actieve leefstijl ondersteunt.

Wie ben ik?

Ik ben Laura, vegan voedingscoach, uit Amsterdam. Voor (bijna) iedereen is een fitte & gezonde leefstijl haalbaar, zolang je hierbij maar de juiste hulp en ondersteuning krijgt. Dit gaat té vaak mis. Hierdoor krijgen mensen te weinig begeleiding en meestal is er te weinig persoonlijke aandacht. Het gevolg? De klant voelt zich maar een nummertje en is geen steek verder gekomen. 

Plantaardig voedingscoach Amsterdam

1 maart ben ik gestart met mijn bedrijf in vegan voedingsadvies en coaching. Ik ben gecertificeerd plantaardig voedingsdeskundige en heb inmiddels alweer een aantal jaren ervaring als coach op gebied van voeding in combinatie met sport.

Duurzame verandering

Zorgen dat jij een gezond en volwaardig eetpatroon ontwikkelt, daar gaan we voor. Ik help je daarom niet alleen jouw eetpatroon te veranderen, maar ook jouw gedrag. Alleen op die manier zul jij jouw voedingspatroon duurzaam kunnen veranderen.

null

Zo kan ik jou helpen

vegan voedingsschema

Vegan voedingsschema

Zoek je een eetschema dat aansluit op jouw fysieke doelen? Dan is een op maat gemaakt plantaardig voedingsschema echt iets voor jou!
vegan voedingscoach

Voedingsadvies

Wil jij je voedingspatroon verbeteren, maar heb je geen idee hoe en waar je op moet letten? Ik help je graag met persoonlijk voedingsadvies.
Review coach typisch laura boekling
Laura geeft mensen het gevoel dat ze ertoe doen, dat ze niet de enige zijn en dat fouten maken mag. Zij weet veel en kan dit op een goede en menselijke manier op anderen overbrengen. Daarbij brengt Laura heel veel lol en gezelligheid en dat maakt het echt heel fijn om haar als coach te hebben!
- Tijs