vegan voedingsadvies en coaching amsterdam

Voedingsadvies en coaching nodig bij jouw leefstijl?

Als voedingscoach help ik jou graag bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl die bij jou past!

Wie ben ik?

Ik ben Laura, vegan voedingscoach, uit Amsterdam. Voor (bijna) iedereen is een fitte & gezonde leefstijl haalbaar, zolang je hierbij maar de juiste hulp en ondersteuning krijgt. Dit gaat té vaak mis, waardoor mensen meestal te weinig begeleiding krijgen en er te weinig persoonlijke aandacht is, waardoor de klant zich vaak maar een nummertje voelt. 

Plantaardig voedingsadvies &  leefstijlcoach Amsterdam

1 maart ben ik gestart met mijn bedrijf in vegan voedingsadvies en leefstijl coaching. Ik ben gecertificeerd (plantaardig) voedingsdeskundige en heb inmiddels alweer een aantal jaren ervaring als coach op gebied van voeding, sport en mindset. Ik vind het belangrijk dat jij je écht geholpen en gezien voelt.

Duurzame verandering

Ik help je jouw gedrag te veranderen, omdat je alleen dáár echt iets aan hebt.

null

Mijn diensten 

vegan voedingsschema sport

Vegan voedingsschema

Zoek je een eetschema dat aansluit op jouw fysieke doelen? Dan is mijn Op maat gemaakte plantaardige voedingsschema echt iets voor jou!
vegan voedingsadvies en coaching amsterdam

Voedingsadvies

Wil jij je voedingspatroon aanpassen en plantaardiger eten, maar heb je geen idee hoe en waar je op moet letten? Dan help ik jou heel graag met een persoonlijk voedingsadvies!
Voeding 1 op 1 coaching

Coachtraject

Lukt het jou maar niet jouw leefstijl duurzaam te veranderen, terwijl je dat wel graag wilt? Klik dan op de button hieronder om meer te lezen over het 1-op-1 coachtraject dat ik aanbied!
Review coach typisch laura boekling
Laura geeft mensen het gevoel dat ze ertoe doen, dat ze niet de enige zijn en dat fouten maken mag. Zij weet veel en kan dit op een goede en menselijke manier op anderen overbrengen. Daarbij brengt Laura heel veel lol en gezelligheid en dat maakt het echt heel fijn om haar als coach te hebben!
- Tijs
arrow_drop_up arrow_drop_down