Voedingscoach met focus op plantaardig eten

Zij gingen jou al voor

Laura heeft veel kennis en ervaring op het gebied van voeding, sport en gedrag. Je kan haar alles vragen, niks is te gek. Al met al gewoon een TOP coach!!!!!!

review typisch laura boekling
Demi
Laura luistert, toont oprechte interesse en geeft goede en praktische adviezen. Het is echt alsof je tegen een vriendin praat. Zij was de stok achter de deur die ik nodig had om het beste uit mezelf te halen.
Review typisch laura
Romy
Ik vind Laura een hele fijne coach! Ze steunt mij heel erg in de motivatie als ik het zelf even niet kan vinden. Ze vertelt ook persoonlijke dingen, wat voor mij heel belangrijk is.
Aimée
Steeds vaker toont onderzoek aan dat plantaardig eten grote gezondheidsvoordelen oplevert. En, door te kiezen voor meer plantaardige voeding zorg je niet alleen beter voor jezelf, maar ook voor de wereld.


In mijn adviezen focus ik mij dan ook op whole food plant-based eten. Vegan voeding die bestaat uit zo min mogelijk bewerkte producten en die niet van dierlijke afkomst is. Beter voor jou én voor de wereld om je heen. 
Plantaardig voedingsadvies
vegan voedingsschema

Vegan eetschema

Ben je op zoek naar gemak? En wil je meer uit je trainingen halen? Of vind je de houvast een voedingsschema gewoon heel fijn? Dan is dit wat voor jou. 
vegan voedingsschema sport

Plantaardig voedingsadvies

Benieuwd naar de voordelen van een plantaardig dieet? Of twijfel je of je wel de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt als veganist? Ik kan je helpen!

Probeer deze 9 simpele vegan recepten

  • 3 gratis vegan voorbeeld dagschema's 
  • Boodschappenlijstjes
  • Tips voor een gezond voedingspatroon
  • Simpel, gezond en superlekker!
  • 100% gratis!
Makkelijke, snelle en gezonde vegan recepten
50%
Je bent er bijna
Vul je gegevens in om het gratis e-book te ontvangen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van e-mail van Typisch Laura
Ontvang de gratis dagschema's