Op maat gemaakt vegan voedingsplan

Geen zin om te bedenken wat je als veganist het best kunt eten? I get it.

Op maat gemaakt vegan voedingsplan

Een voedingsschema op maat dat is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Gemakkelijk

Niet meer na hoeven denken wat je moet eten en hoe dat past binnen jouw macro's.

Simpel

Geen gekke ingrediënten, maar simpele maaltijden en duidelijke uitleg.

Je wilt graag gezond, plantaardig en gevarieerd eten, maar vindt het lastig om iedere dag te bedenken wat je dan het beste kunt eten. Je wilt je graag fit en gezond voelen en hebt daarom een aantal doelen gesteld. Je wilt graag rekening houden met de calorieën en de voedingsstoffen die je binnen krijgt, maar je hebt gemerkt dat dit best lastig kan zijn.

 1. weet je soms niet waar je moet beginnen
 2. vind je het lastig te variëren 
 3. heb je helemaal geen zin om jouw voeding te plannen
 4. mis je een stok achter de deur


Kortom, je bent er klaar mee en zoekt een makkelijke oplossing. Geen gek vegan dieet met bijzondere producten, poeders en shakes, maar een uitgebalanceerd en volwaardig plantaardig voedingspatroon dat aansluit op jouw behoeften.


Dan is een persoonlijk eetschema echt iets voor jou!

wat kan ik eten als vegan

Niet afhankelijk van voedingssupplementen, maar gewoon eten.

Dieetwensen?

Geen probleem! Geef dit door bij jouw aanvraag en ik ga voor jou puzzelen.

Volledige vegan dagmenu's om jou zoveel mogelijk te voorzien in jouw behoeften.

Extra informatie, tips en richtlijnen rondom plantaardige voeding.

Een op maat gemaakt voedingsplan

Als voedingscoach merk ik dat anderen het soms lastig vinden een goede maaltijdplanning te maken. Door het gebrek aan kennis, tijd en zin schiet de variatie er al snel bij in. Daarnaast zorgt dit ook voor de nodige frustratie en kan dit ertoe leiden dat doelen niet of minder snel gehaald worden. Eeuwig zonde natuurlijk!

Ik vind het belangrijk  dat jij jouw doelen haalt en geef je graag de hulp die jij nodig hebt om een gezond voedingspatroon te ontwikkelen.

Dat wil ik wel!
Review vegan voedingsschema

Ze komt altijd met lekkere (vegan) recepten als je daarnaar op zoek bent. Hier word ik altijd heel blij van!

- Aimee

Voedingsdeskundige & coach

In 2016 dook ik in de wereld van gezonde voeding en sport. Ik heb een opleiding tot voedingsdeskundige gevolgd en later startte ik ook als lifestyle coach. Toen heb ik mij nog meer verdiept in voeding, sport en mindset.

In 2017 besloot ik mijn voedingspatroon om te gooien en startte ik met plantaardig eten. Je kunt zó veel lekkere dingen maken met plantaardige producten en dat wil ik graag met de hele wereld delen.

Gezonde voeding 

Inmiddels heb ik veel kennis van plantaardige voeding en help ik anderen bij het creëren van een vegan voedingspatroon. Dankzij mijn ervaring, mijn grote interesse & passie voor voeding, het coachen én de opleidingen die ik heb gevolgd, weet ik zeker dat ik ook jou kan helpen bij het ontwikkelen van een volwaardig en plantaardig voedingspatroon.

coach sport en vegan voeding

2

Variërende weekschema's
10+
Simpele recepten

10+

Handige tips & tricks
persoonlijke vegan voedingsschema

Je ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw intake een persoonlijk plan dat is afgestemd op jouw caloriebehoefte, activiteitenniveau en smaak. Daarnaast houdt ik natuurlijk rekening met eventuele allergieën of intoleranties.

plantaardige bowl

Makkelijk vegan eten

Je hoeft niet na te denken wat je wilt eten en hoe dat past binnen jouw doelen. Ik stel een plan voor jou op dat aansluit op jouw behoeften, dat alle voedingsstoffen bevat en is afgestemd is op jouw caloriebehoefte.

Spieropbouw of afvallen met een plantaardig dieet?

Ook als jij een vegan sporter bent en op zoek bent naar voedingsadvies, kan ik jou helpen. Natuurlijk houd ik hierbij rekening met jouw eiwitbehoefte en de sport die jij doet! Doe je aan fitness, crossfit, wielrennen of hardlopen? Geen probleem!

Sportvoeding advies

Ik bereken jouw energiebehoefte voor de sporten die jij doet én geef jou een persoonlijk voedingsadvies.
vegan voedingsplan

Om jouw vegan voedingsschema op te kunnen stellen, heb ik informatie van jou nodig. Na aankoop ontvang je van mij per mail een intakeformulier waarin ik jou wat vragen stel. Als jij deze ingevuld aan mij teruggestuurd hebt,  ga ik voor jou aan de slag.

Ik stel een persoonlijk e-book voor je op met daarin twee weekschema's met variërende menu's. Zie het e-book als jouw persoonlijke guide, vol met informatie, tips & tricks en handvatten voor een gezonde & plantaardige leefstijl. 

vegan voedingsschema sport
€ 49,-

Je ontvangt een e-book (+/- 25 pagina's) met daarin:

 • Persoonlijk schema voor 2 weken
 • ..dat staat gelijk aan 14 variërende dagmenu's
 • Boodschappenlijst met producten die je altijd in huis moet hebben
 • Simpele, smaakvolle én eiwitrijke maaltijden
 • Uitgebreide informatie over plantaardig eten
 • Richtlijnen calorieën, macro's en voedingsstoffen
 • Tips & Tricks

Ben jij een fanatieke sporter

 • Macro's berekend voor elke vorm van sport die jij doet
 • Maaltijdtips voor rondom jouw trainingen

Wil jij ook gecoacht worden?


Dat is natuurlijk mogelijk! Ik vind het belangrijk dat je er alles uit kunt halen en help je graag bij de dingen waar jij tegenaan loopt. Heb je hulp bij iets nodig? Dan gaan we samen op zoek naar wat jíj nodig hebt om weer verder te kunnen!


Vraag direct een gratis intake aan voor het mini-traject voor voedingsadvies !

null

Ik wil niet volledig vegan eten, kun je voor mij ook een voedingsschema maken?

Mijn voorkeur gaat uit naar het maken van een vegan voedingsschema. De reden hiervan is dat ik je graag wil laten zien wat er allemaal mogelijk is met een plantaardig dieet! Ik daag je daarom uit het gewoon eens te proberen. Wat heb je te verliezen? ;-)

Ik ben niet op zoek naar een schema dat is afgestemd op mijn caloriebehoefte. Ik ben vooral op zoek naar variatie.

Geen probleem, ik kan zeker een voedingsplan voor je maken zonder dat ik die baseer op jouw caloriebehoefte.

Ik wil graag een voedingsschema om mijn sportdoel te halen, kun jij dat?

Ja, dankzij mijn jaren ervaring met sport en voeding kan ik zeker een voedingsschema voor jou opstellen dat aansluit op jouw fysieke doelen.

Ik ben niet op zoek naar variatie, maar vooral naar simpele en functionele maaltijden. Kan dat?

Natuurlijk! Geef dit vooral aan in het intakeformulier en ik zorg ervoor dat je simpele, prepbare maaltijden in jouw voedingsschema krijgt.

Kan ik als sporter wel genoeg eiwitten binnen krijgen bij een vegan sportdieet?

Dat kan zeker! Dat wil ik je dan ook graag laten zien door het verstrekken van een vegan voedingsschema. Ik schreef er ook al eens een blog over trouwens ;-)

Wat staat er allemaal in het voedingsschema?

Het plantaardige voedingsplan is rond de 25 pagina's en bevat informatie over voedingsstoffen, jouw caloriebehoefte, een boodschappenlijst, het voedingsschema, recepten, een lijst met aanvullende recepten, 2 pagina's met tips&tricks (afgestemd op jouw doel) en nog een nawoord.

Ik wil ook graag gecoacht worden, kan dat?

Ja dat kan zeker. Neem dan vooral even een kijkje op de pagina over het coachtraject dat ik aanbied. Heb je vragen of wil je een advies op maat? Stuur me dan een bericht of vraag een gratis intake aan.